VV Ruurlo en Fysio Ter Horst bieden inloopspreekuren op de club aan
VV Ruurlo en Fysio Ter Horst bieden inloopspreekuren op de club aan

VV Ruurlo en Fysio Ter Horst bieden inloopspreekuren op de club aan

Voetballers van VV Ruurlo kunnen op donderdagavond terecht op de club bij fysiotherapeut Job Klootwijk van Fysio Ter Horst Lochem. Deze unieke sponsorovereenkomst zorgt ervoor dat iedereen met lichamelijke klachten laagdrempelig een eerste screening kan krijgen.

Klootwijk speelt zijn hele leven al bij VV Ruurlo en is blij met de sponsorovereenkomst tussen zijn werkgever en de voetbalclub. “Een aantal collega’s van mij verzorgt soortgelijke inloopspreekuren bij Sportclub Lochem en ik wilde dat graag bij VV Ruurlo introduceren”, zegt de speler van het tweede. 

Op donderdag tussen half 7 en half 8 kan ieder spelend lid van VV Ruurlo terecht bij Klootwijk. “Je kunt je tot donderdag 16 uur inschrijven door te appen naar 0682350576 met de aard van je klacht. Dan plan ik je in en bereid ik me voor.”

Een consult zal tussen de vijf en tien minuten duren, waarbij Klootwijk zich zal focussen op typische voetbalblessures. “Denk hierbij aan klachten aan de hamstring, lies, knie en enkel”, legt hij uit. “Ik screen je klacht en kijk of je kunt voetballen of dat het beter is naar de dokter of de fysiotherapeut te gaan.” 

VV Ruurlo kijkt uit naar de unieke invulling van de sponsorovereenkomst met Fysio Ter Horst Lochem. “We zijn hier heel blij mee”, zegt voorzitter Chiel Tragter van de Technische Commissie. “Ik denk dat het hoort bij het aanbod van de vereniging. Maar de bal ligt wel bij de spelers en leiders. Zij moeten zelf afspraken gaan plannen.”

Klootwijk heeft er in ieder geval veel zin in en doet een oproep aan zijn clubgenoten. “Als je ergens last van hebt en je twijfelt of je kunt voetballen, kom dan gewoon langs. Je bent van harte welkom!” 

Martin Kuiper

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse